Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

5 φορέματα για όλες τις ώρες κάτω από 70€

1. Το φόρεμα με τα colour blocks.
Τα χρώματα της σεζόν σε ένα φόρεμα! Κι όμως το λευκό, το πορτοκαλί και το ροζ μπορούν να συνυπάρξουν πολύ αρμονικά! Και να θυμάσαι πάντα: ένα φόρεμα που εκπροσωπεί μια τάση, όπως αυτό, μπορεί να φορεθεί παντού.
2. To ντραπέ φόρεμα
Για κάθε ηλικία και για κάθε ώρα της ημέρας, πάντα με τα ανάλογα αξεσουάρ. Θα το φορέσεις από το γραφείο μέχρι το γάμο της καλύτερής σου φίλης.
3. Το καμηλό φόρεμα
Το κομψό φόρεμα με τον στενό κορμό και την κλος φούστα, που θυμίζει Azzedine Alaia, είναι διαχρονικό. Το μπεζ καθώς και η γραμμή του φορέματος ενδείκνυται για την άνοιξη. Άλλο ένα προσόν του; μεταμορφώνεται Το φανταζόμαστε και με μπαλαρίνες και με στιλέτο, και με πέρλες και με chunky κολιέ.
4. Το ζέρσει φόρεμα
Τα έντονα χρώματα είναι ένας από τους λόγους που αγαπάμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όσο για το ζέρσει, είναι το πιο ευέλικτο υλικό που μπορεί να σε συνοδεύσει απλά παντού αυτή την εποχή.
5. Το έθνικ φόρεμα
Το φόρεμα με έθνικ στοιχεία επανέρχεται δριμύτερο. Αν το βρείς με διακριτικές λεπτομέρειες και από μετάξι, θα το φορέσεις σε πληθώρα περιστάσεων.

Με τι να τα συνδυάσεις:
Nude, nude, nude! Είναι τα πιο εντυπωσιακά και παράλληλα τα πιο ευκολοφόρετα αξεσουάρ που υπάρχουν. Επομένως ένα ζευγάρι nude γόβες με πλατφόρμα ταιριάζουν με όλα τα παραπάνω φορέματα. Σαν πανωφόρι επέλεξε μία ζακέτα μέχρι το ύψος του γονάτου σε camel απόχρωση. Θα κάνει το outfit πολύ κομψό και σοφιστικέ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε γήινες αποχρώσεις ή ένα ρολόι με καφέ λουράκι είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να βάλουν τη σωστή τελική πινελιά. Τέλος επένδυσε σε μία τσάντα σε έντονο χρώμα από τη χρωματική παλέτα της άνοιξης. Εμείς επιλέξαμε το πορτοκαλί γιατί ταιριάζει με τις ζεστές αποχρώσεις του λευκού-μπεζ-καφέ.
 

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου