Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τα βασικά κομμάτια για να μυρίζει η γκαρνταρόμπα σου θάλασσα

Το ναυτικό στυλ σε όλο του το μεγαλείο.
Είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και σε μία χώρα όπως η δική μας που έχει παντού θάλασσα δεν θα μπορούσαμε να μην λατρεύουμε το ναυτικό στυλ και ότι έχει σχέση με αυτό. Είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσεις, εκτός από τα βασικά κομμάτια, πρέπει να ξέρεις ότι το nautical στυλ λατρεύει το συνδυασμό μπλε-άσπρο, την ψάθα, τις μικρές κόκκινες λεπτομερείς και οτιδήποτε παραπέμπει σε ιστιοπλοΐα.
Αλλά για να μην σε μπερδεύουμε άλλο, θα σε βοηθήσουμε να βρεις να πιο βασικά κομμάτια για το τέλειο navy look.
1.Ριγέ εσπαντρίγιες (Yesstyle.com)

v4et433


Κοριτσίστικα και φινετσάτα ένα ζευγάρι τέτοια πέδιλα θα δώσουν μία nautical πινελιά σε κάθε στου ρούχο. Με τι να το ταιριάξεις; Μα φυσικά με όλα, φουστάνια, φούστες παντελόνια και σορτς, όλα ταιριάζουν με τα υπέροχα παπούτσια.
2.Ψάθινη τσάντα (J.Crew)

regretr


Ναι, το ξέρω πως ήδη χρησιμοποιείς ψάθινη τσάντα στην παραλία αλλά από δω και πέρα θα βρεις μία σε ιδανικό μέγεθος και θα την χρησιμοποιείς και στην καθημερινή σου βόλτα. Θα κάνει το look πουκάμισο-υφασμάτινο παντελόνι να δείχνει τόσο καλοκαιρινό.
3.Ναυτικό καπέλο (Urban Xcess)

vwervbrt


Γίνεται ναυτικό στυλ χωρίς καπέλο καπετάνιου; Σταμάτα να φοβάσαι τα καπέλα και άρχισε να τα λατρεύεις αφού είναι το πιο σικ αξεσουάρ μιας γκαρνταρόμπας. Φόρα το ναυτικό σου καπέλο με ένα απλό λευκό tank top, ένα boyfriend jean και σανδάλια και αμέσως θα έχεις το δικό σου στυλ.
4.Navy αξεσουάρ (Nordstrom)

thing.32249482.l


Επειδή στην λεπτομέρεια κρίνεται η διαφορά, ένα navy αξεσουάρ θα αλλάξει το κλασικό στυλ γραφείου και θα του δώσει μία παιχνιδιάρικη πινελιά. Η άγκυρα είναι το απαραίτητο σύμβολο του ναυτικού στυλ.
5.Το σακάκι του καπετάνιου (Farfetch)

thing.34241148.l


Το κλασικό σκούρο blazer με την λευκή γραμμή αντί του κλασικού γκρι, βαρετού κουστουμιού, θα αλλάξει το look της δουλειάς αλλά και την διάθεση σας όταν θα πηγαίνετε το πρωί στο γραφείο.
6.Ριγέ φόρεμα (Modcloth)

thing.35234660.l


Δεν μπορείς να υποστηρίζεις ότι έχεις μία navy γκαρνταρόμπα αν δεν έχεις ένα ριγέ φόρεμα με μία καφέ ζώνη. Είναι σικ, είναι θηλυκό και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και αν δεν το συνδυάσετε με κανένα αξεσουάρ.
7.Tο Boat shoe (Sperry Top Sider)

thing.31384013.l


Το κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας ενός ιστιοπλόου, θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο κομμάτι που θα αλλάξει το πώς θα βλέπεις τα ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια σου από δω και πέρα.


πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου