Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οι εμφανίσεις που ενθουσίασαν στα Billboard Awards

Κλασική αξία πλέον, η Kylie είναι σε αυτή τη φάση της ζωής της που μπορεί να δείχνει κούκλα ό,τι και αν φορέσει. Ένα δαντελένιο φόρεμα που καλύπτει τα πάντα αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να δείχνει τόσο σέξι. Αστραφτερά κοσμήματα και τα υπέροχα μαύρα heels με τα κρόσσια μπροστά που είναι τόσο it.
Πιο μαύρο σύνολο δεν γίνεται και το αιώνιο είδωλο Kidman καταφέρνει και αυτή -όπως και η προηγούμενη- χωρίς να δείχνει τίποτα να είναι τόσο σέξι. Και ναι, δαντέλα και διαφάνεια και εδώ -θα φορεθεί πολύ φέτος φαίνεται. Υποκλινόμαστε στην υπέροχη πλεξούδα ψαροκόκαλο -μάθε και εσύ να την κάνεις, τώρα- που φτάνει μόνο αυτή για να απογειώσει το στυλ.
Μπορεί να νομίζει ότι πάει στα Oscar αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι η μικρή Taylor δείχνει υπέροχη στην γεμάτη πούλια τουαλέτα της. Στράπλες, στενή και με μία υποψία ουρίτσας είναι ένα κλασικό φόρεμα για κόκκινο χαλί.  Κερδίζει μπόνους με το υπέροχο χτένισμα και την χωρίστρα στο πλάι και το κατακόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει τόσο.
Η Rihanna πάει ενάντια στη μάζα και αντί για το κλασικό μαύρο σύνολο διαλέγει ένα total white look. Λευκό κουστούμι σε θηλυκό κόψιμο και ένα υπέροχο πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ, που παραδόξως δεν δείχνει καθόλου πρόστυχο. Κλασικές γόβες σε nude απόχρωση -το it για άλλη μία σεζόν- και όλα να δένουν τόσο αρμονικά με τα κατακόκκινα μαλλιά της που ξεχνάμε πόσο extravaganza είναι το χρώμα.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου