Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Figure flattery: Οι κανόνες της σεζόν


1
Ας αρχίσουμε από τη μέση: Το μεσαίο μήκος φούστας ή αλλιώς μίντι είναι ένα θεσπέσιο τρικ για να φαίνεται η γάμπα πιο σωστή και στην πιο ευτραφή κορασίδα, ειδικά αν την συνδυάσεις με chunky τακούνι και πλατφόρμα από κάτω.
2
Ασύμμετρο αρχαιοελληνικό ντεκολτέ: Και πάλι τάση, και πάλι σωτήριο. «Ανοίγει» και υπογραμμίζει τους ώμους, προβάλλει θεσπέσια το μικρό, πλην στητό μεσογειακό στήθος και μακραίνει τον κορμό. Κοινώς κορμί φιδίσιο.
3
Έντονο χρώμα: Ο μεσογειακός σωματότυπος ας τα υιοθετήσει σε αέρινα τοπ τα οποία συνδυάζονται κολακευτικότατα με το έμπιστό σου μαύρο / σκούρο παντελόνι. Πρόσθεσε τακούνια και voila, όλα καλά.
4
Καπέλο με πλατύ γείσο: Η μεγάλη sevent-ίλα, σίγουρα, μα κι ένα μοναδικό αξεσουάρ για να δείχνει λίγο πιο θηλυκή και μινιόν η γεροδεμένη σιλουέτα (εξισορροπεί μοναδικά τους φαρδείς ώμους και τη μονοκόμματη μέση).
5
Αφράτα μπρατσάκια; Τα μανίκια σε στυλ κιμονό είναι ο καλύτερος φίλος τους – και μια πολύ hot τάση χάρη στον Marc Jacobs και συγκεκριμένα τη συλλογή του για τον οίκο Louis Vuitton.
6
Α, να μην ξεχάσω και τα nude παπούτσια: Το υπέρτατο επιμηκυντικό της γάμπας, για έξτρα απόλαυση με ό,τι κι αν φοράς.
7
Θέλεις ένα τέλειο πρόσωπο με έντονες γωνίες. Κανένα πρόβλημα, χρειάζεσαι το σωστό γυαλί ηλίου. Ταoversize 70s είναι τα ιδανικότερα για να δώσεις έμφαση στα ζυγωματικά σου – επίσης, σούπερ αξεσουάρ για να γίνει πιο γλυκό ένα «έντονο», πλατύ πηγούνι.
8
Το πλατύ, «χαμογελαστό» ντεκολτέ είναι ό,τι πρέπει για να «ανοίξουν» μια ιδέα οι στενοί ώμοι. Φόρα από κάτω μια φούστα σε γραμμή Α ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και είσαι κούκλα. Ή διάλεξε μια μίνι διάφανη τινίκ για τα beach look σου, όπως αυτή που είδαμε στην πασαρέλα της Lacoste.
Και ακόμα δύο χρήσιμα tips
9
Μεγάλα prints: Οι σχεδιαστές τα αγαπούν, το ίδιο και η γυναίκα που ξέρει να ντύνεται έξυπνα. Τα καλύτερα για να κρύψεις τα παραπανίσια παχάκια. Άσε τα πουά για την skinny Alexa Chung (η οποία ας πάει να λουστεί, επιτέλους).
10
Εσάρπες: Αυτή είναι σίγουρα η εποχή τους και μπορείς κάλλιστα να τις χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις την "μπρατσέρα" που ακόμη δεν έχει πάρει χρωματάκι κι είναι λευκή σαν το χιόνι
 


πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου