Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κάντε τώρα τα Αrmadillo McQueen δικά σας μόνο με 17€

Τα iconic παπούτσια του Alexander McQueen, Armadillo, κυκλοφορούν σε μια μίνι ειδική έκδοση για να μη μείνει καμιά παραπονεμένη.
Θυμάστε τα ψηλοτάκουνα που φορούσε η Lady Gaga στο βιντεοκλίπ του «Bad Romance»; Τα παπούτσια αυτά, λοιπόν, είναι τα διάσημα Armadillo, δημιουργία του Alexander McQueen και μέρος της συλλογής του για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι του 2010 με το χαρακτηριστικό όνομα Plato Atlantis.
Παρόλο που τότε, πολλά top model είχαν αρνηθεί να περπατήσουν στην πασαρέλα με αυτά φοβούμενες μην τραυματίσουν τους αστραγάλους τους, πολλές «πασιονάριες» της μόδας, όπως η Gagaloo και η Daphne Guinness τα είχαν αποθεώσει ως τις must have δημιουργίες.
Λόγω, λοιπόν, της αναδρομικής έκθεσης, φόρο τιμής στο ταλέντο του Alexander, στο Μet της Νέας Υόρκης με τίτλο «Savage Beauty», κυκλοφόρησαν μινιατούρες στο πωλητήριο του μουσείου, ύψους δέκα εκατοστών, για να μπορέσει κάθε επισκέπτης να πάρει μέρος της McQueen ιστορίας στο σπίτι του στην τιμή των δεκαεπτά ευρώ. Μπορεί να μη μπορείτε να τα περπατήσετε, αλλά και με λιγότερα από μερικές χιλιάδες ευρώ Armadillo παπούτσια δε θα βρείτε πουθενά, καθώς είναι πια συλλεκτικά.


πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου