Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Glamorous καλοκαιρινό black&white

Το φόρεμα: Το κλειδί της υπόθεσης είναι η διχρωμία και το αέρινο κόψιμο. Το καλοκαίρι προσπάθησε να αποφύγεις τις structured γραμμές και προτίμησε ένα ανάλαφρο sundress.  (Twenty8Twelve by S. Miller 170,47€ από 426,16€ The Outnet )

Oι εσπαντρίγιες: Must για το καλοκαίρι για λόγους που έχουμε επαναλάβει πολλές φορές. Προτείνουμε τις συγκεκριμένες αφού  θα τις φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. (Steve Madden, Nak 89€)
Το πλατύγυρο καπέλο: Το έχουμε ξαναπει: θα δώσει Χολλυγουντιανό αέρα στο σύνολο και θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. (12, 50 Fullah Sugah)

Το βραχιόλι: Δεν χρειάζεται να παραφορτώσεις το σύνολο. Διάλεξε ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. (Loud, 6.50€ buldoza)

Τα γυαλιά: Το καλοκαίρι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε σύνολο. Φρόντισε ώστε το σχήμα τους να αποτελεί statement από μόνο του. (365€ Victoria Beckham)

H εσάρπα: Είναι το απαραίτητο στοιχείο κάθε καλοκαιρινής εμφάνισης.  Κατά την επιλογή πρέπει πάντα να προσέχεις την ποιότητα αφού αποτελεί κομμάτι – επένδυση. 95€, Parthenis



πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου