Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τοry Burch: Δίνει tips για να φτιάξεις με στυλ την καλοκαιρινή βαλίτσα


H διάσημη σχεδιάστρια Tory Burch μέσω του προσωπικού της blog μοιράστηκε με τις εκατομμύρια fans που έχει στον κόσμο, χρήσιμα tips για το packing της βαλίτσας και τους στυλιστικούς κανόνες που η ίδια ακολουθεί όταν ετοιμάζεται για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Τι πρέπει λοιπόν να περιέχει η βαλίτσα μας;

1) Εφοδιάσου με μπικίνι και βαμβακερά τοπ. Για να εξοικονομήσεις χώρο, δίπλωσέ τα και τοποθέτησέ τα μέσα σε καθαρές υφασμάτινες σακούλες παπουτσιών.
2) Πάρε μαζί σου ένα καπέλο με γείσο για να προστατευτείς από τον ήλιο. Για να διατηρήσεις το σχήμα του καπέλου στη βαλίτσα, βάλε μέσα του t-shirts τα οποία θα έχεις τυλίξει σε ρολό.
3) Επίλεξε αντικείμενα τα οποία μπορούν εύκολα να συμπιεστούν στη βαλίτσα, και μπορούν να φορεθούν αμέσως μόλις τα βγάλεις από αυτήν. Όπως δηλαδή ένα φόρεμα ζέρσεϊ ή ένα ζευγάρι flat σανδάλια.
4) Ένας εύκολος και chic τρόπος για να προσθέσεις χρώμα στην εμφάνισή σου, είναι φορώντας κοσμήματα σε ζωηρό έντονο  χρώμα, όπως βραχιολάκια από χάντρες.
5) Ακολούθησε τη δοκιμασμένη συνταγή του layering, όταν χρησιμοποιείς στο ταξίδι σου διάφορα μέσα, π.χ αυτοκίνητο, μετά αεροπλάνο ή οτιδήποτε άλλο. Επειδή ο καιρός είναι απρόβλεπτος, κάνε εσύ τη stylish πρόβλεψη και προετοιμάσου έχοντας μαζί σου ένα φουλάρι ή μια πλεχτή ζακέτα.

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου