Τρίτη 24 Μαΐου 2011

5 must-haves από δαντέλα ή κροσέ για το καλοκαίρι

Στο Chipie Chipie (που είναι πάντα ενημερωμένο για τις τάσεις της μόδας) εντοπίσαμε μια ολόκληρη συλλογή από δαντελένια και κροσέ κομμάτια, ιδανικά για τα retro-chic σύνολα του καλοκαιριού. Να τα 5 must items που ξεχωρίσαμε:
1. Ένα τοπ σαν πλεγμένο από βελονάκι είναι ένα βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Φόρεσέ το με τζιν-καμπάνα, σορτσάκια και βερμούδες και ολοκλήρωσέ το με χρυσά κοσμήματα.  Extra Tip: Μην το κρύψεις το χειμώνα καθώς φοριέται εξίσου εύκολα μέσα από ζακέτες. (59€)
2. To δαντελένιο γιλέκο θα είναι το μπαλαντέρ σου για αυτό το καλoκαίρι. Φόρεσέ το πάνω από girlie φορέματα ή πάνω από τα t-shirts σου και αναβάθμισε αμέσως το look σου. (74€)
3. Το φόρεμα από δαντέλα σε neutral τόνους είναι η καλύτερη επιλογή για τις νοσταλγικές εμφανίσεις σου. Κάντο κομψό με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, sexy με nude γόβες και ατίθασο με ένα ζευγάρι μαύρα booties. (65€)
4. Το σορτσάκι από δαντέλα είναι ένα κομμάτι που θα λατρέψεις και εσύ, όσο και εμείς. Με ένα ζευγάρι stylish σανδάλια, κάνει το φετινό party styling πιο θηλυκό από ποτέ. (44€)
5. H τσάντα από δέρμα με κροσέ λεπτομέρειες θα είναι η πιο hot tote bag για τις πρωινές και απογευματινές σου εμφανίσεις. Πάει, απλά με τα πάντα, αποτελώντας την τέλεια εναλλακτική της κλασικής καλοκαιρινής λευκής τσάντας.
 

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου