Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τρία σέξι ζευγάρια στο εξώφυλλο της Vogue

Η γερμανική Vogue για το τριπλό εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου επιστράτευσε τρία top models να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους στα πιο αγαπησιάρικα covers της χρονιάς.
Όχι με ένα, ούτε με δύο αλλά με τρία ολόκληρα εξώφυλλα κυκλοφορεί το τεύχος Ιουνίου της γερμανικής Vogue. Τρία top models πόζαραν με τα άλλα τους μισά στο φακό του Alexi Lubomirski –έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με διάφορες εκδόσεις Vogue ανά τον κόσμο, τα περιοδικά GQ και Allure μεταξύ άλλων, ενώ έχει υπογράψει και καμπάνιες όπως τη φετινή ανοιξιάτικη της Max Mara- στο τεύχος αυτό που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Αγάπη».
Ο λόγος για την Anja Rubik, την Karolina Kurkova και την Alessandra Ambrosio. H εικοσιεπτάχρονη Anja φωτογραφήθηκε με το εδώ και χρόνια αγόρι της, επίσης μοντέλο Sasha Knezevic με τον οποίο θα παντρευτεί τον Ιούλιο. Το μοντέλο της Victoria's Secret Karolina Kurkova πόζαρε με τον αρραβωνιαστικό της Archie Drury με τον οποίο τον Οκτώβριο απέκτησαν ένα αγοράκι, ενώ, τέλος, η Alessandra Ambrosio με τον αρραβωνιαστικό της επιχειρηματία Jamie Mazur με τον οποίο έχουν μια τρίχρονη κόρη.

πηγη queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου