Τρίτη 31 Μαΐου 2011

SWAP: Μια νέα second-hand boutique



Ανακάλυψε ρούχα & αξεσουάρ γνωστών σχεδιαστών σε δελεαστικές τιμές

Ένα νέο κατάστημα με designer second hand ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στη Γλυφάδα. Το SWAP – go shopping in your closet είναι ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος που θυμίζει μία ευρύχωρη και πολυτελή γκαρνταρόμπα και φιλοξενεί μοναδικά κομμάτια διακεκριμένων σχεδιαστών σε δελεαστικές τιμές.
Όλες οι fashionistas έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δημιουργίες επώνυμων οίκων μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Salvatore Ferragamo, Prada, Miu Miu, Christian Dior, Fendi, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Chloe, Juicy, Tod’s, Celine, Max Mara, κ.α. σε πολύ καλή κατάσταση και τουλάχιστον 50% κάτω από την αρχική τους τιμή. Μάλιστα, όχι μόνο μπορείς να αγοράσεις συλλεκτικά κομμάτια αλλά και να αφήσεις προς πώληση δικά σου επώνυμα ρούχα, αξεσουάρ ή τσάντες που πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σου. Έτσι θα έχουν και άλλοι λάτρεις της μόδας και της ποιότητας να φορέσουν τα δικά σου items.
Πώς ξεκίνησε η ιδέα της second-hand boutique:
Όταν οι ιδιοκτήτριες Κλαίρη Πονηρού και Ντέμη Μπούτη, με πολλά χρόνια στο ενεργητικό τους στο εξωτερικό, ήρθαν σε επαφή με αυτό το concept στο Παρίσι και στο Λονδίνο και αποφάσισαν ότι είχε έρθει ο καιρός να δημιουργήσουν έναν τέτοιο χώρο στα νότια προάστια της Αθήνας.
Info:
SWAP – go shopping in your closet
Λαοδίκης 34, Γλυφαδα 166 74
Τηλ. 210-8941100


πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου