Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

FASHION NEWS

Stileto Academy: Πάρε master στο περπάτημα με ψηλά τακούνια


Σε μαθαίνει να ισορροπείς πάνω στα 12ποντα παπούτσια σου!

Για τα ρούχα λένε ότι "πρέπει να τα φοράς και όχι να σε φοράνε". Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τα παπούτσια και κυρίως για τις γόβες στιλέτο. Τρικλίσματα, ανισορροπίες και πεσίματα είναι big no-no  εάν θέλεις να χρηστείς απόλυτο θηλυκό και μοιραία γυναίκα. Και κοίτα τι ανακαλύψαμε.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει  η Stilleto Academy με έδρα την Ιταλία.  Σκοπός της να δαμάσει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου και να μάθεις να περπατάς πάνω τους γεμάτη χάρη, αέρα και στυλ, σαν άλλο top model.
Η ακαδημία που ιδρύθηκε από τις Veronica Benitez και Daniela Farnese θέλει να κάνει το περπάτημα πάνω σε στιλέτο μια διασκεδαστική υπόθεση και όχι ένα βασανιστήριο. Για αυτό τα εντατικά μαθήματα που παρέχουν εκπαιδεύουν κατάλληλα τις ενδιαφερόμενες ενώ τους μαθαίνουν τους κανόνες του σωστού βαδίσματος αφ' υψηλού. Το stretching είναι και αυτό μέρος των μαθημάτων ώστε να μάθει η γυναίκα πώς να ξεκουράζει το πόδι της και να μην τραυματίζετε.
Αυτά τα μαθήματα είναι κομμάτι ενός concept που εμπλέκει την ποδιατρική με την υγεία του ποδιού, διδάσκοντας το 10 λογο του πώς να διαλέξεις τα πρώτα σου ψηλοτάκουνα και να και άνετα. Εννοείται πως με την ολοκλήρωση των μαθηματών επιδεικνύεις τις ικανότητες σου ενώπιον κοινού!
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε εδώ το email σου info@stilettoacademy.net και καλά περπατήματα!

πηγη stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου